Nelpon kita +86-574-63260000

Babagan awake dhewe

Maca liyane >
K Master Enterprise Limited Sajarah rega saham

K Master Enterprise Limited diadegake ing Hong Kong ing taun 2019. Perusahaan kita duwe sumber daya lan kontak pasar sing sugih, uga konsep inti internasionalisasi. Mulane, kita ngupaya pasar lan kesempatan internasional liyane.

Basis kebon teh kita dumunung ing papan pemandangan AAAA nasional lan papan kelairan teh sing luwih apik - "desa Hetaoba", desa pertama industri teh ing China Kulon. Dumunung ing wilayah prodhuksi teh emas ing 27 ° n (lintang padha karo Gunung Wuyi, sing ngasilake teh ireng Jinjunmei lan Darjeeling, India).

Nduweni kahanan alam sing dhuwure dhuwur, garis lintang sing kurang, sinar matahari sing sithik lan mendhung, sing cocog banget kanggo pembentukan tèh kanthi kualitas apik. Basis kebon teh duwe akeh sertifikasi resmi, kayata sertifikasi kebon teh mesin, sertifikasi asal produk busana tanpa polusi ing Provinsi Guizhou, lan sertifikasi produksi pertanian lan pemasaran berkelanjutan RA -Cert.